Is je vader een echte tennisliefhebber? Alle reden om hem dit jaar te verrassen met een leuk Tennis cadeau. Een jaar vliegt voorbij en voor je het weet is het weer bijna Vaderdag. Wat koop je dit jaar als Vaderdag cadeau? Dit kan best lastig zijn. Je vader heeft tenslotte al veel spullen, want dat hebben mensen die wat ouder worden. Het wordt dus lastig om een origineel Vaderdag cadeau te kopen.

Tennis als cadeau tip?

Als vader van de mooie tennissport houdt dan kun je overwegen om een cadeau voor hem te kopen dat met Tennis te maken heeft. Je denkt dan als eerste aan tenniskleding, een blik met tennisballen of een nieuw tennisracket, hoewel die aardig duur kunnen zijn. Je kunt het ook anders aanpakken. Geef hem een ander cadeau waarin het thema Tennis is verwerkt. Je kunt tegenwoordig allerlei cadeaus kopen die met een thema zijn bedrukt of in een thema zijn ontworpen. Een paar voorbeelden. Er zijn leuke mokken met tennisthema verkrijgbaar. Ook een brillenhouder in de vorm van een tennisbal of een wijnfleshouder met het metalen design van een tennisspeler is bijzonder. Hele leuke artikelen waarmee je vader echt kunt verrassen. Wil je inspiratie opdoen of een bijzonder Vaderdag cadeau kopen? Kijk dan eens bij deze leuke tennis cadeaus.

Vaderdag cadeau belevenissen

Heeft vader niet per sé de behoefte aan spullen maar kun je hem beter verrassen met een belevenis, dan neem je hem natuurlijk mee naar een tenniswedstrijd in binnen of buitenland. Dan kan hij zien hoe Tennis van niveau wordt gespeeld en waar hij zijn spel nog kan verbeteren voordat hij de internationale Top 100 in duikt. Alle gekheid op een stokje, een tenniswedstrijd bekijken is vooral een evenement waarbij je samen met elkaar een mooie herinnering vormt. Een budget vriendelijker alternatief is het organiseren van een tennispartij tegen elkaar. Huur een baan voor een uurtje en ga samen tennissen. Dat is ook erg leuk en goed voor de relatie die je met je vader hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.