Kinderen die hun energie niet kwijtkunnen raken verveeld en geïrriteerd. Dit merk je direct terug in het humeur, de omgang en hun reacties. In deze blog geven wij je graag wat handige tips die jij kunt gebruiken om betaalbaar en actief speelgoed uit te zoeken waarmee kinderen urenlang zoet zijn. Dit kan natuurlijk met speelgoed speciaal voor binnen, voor buiten of een combinatie tussen beide.

Het leukste speelgoed voor buiten

Het beste wat je kunt doen om jouw kinderen dolgelukkig te maken is een trampoline kopen. Een trampoline tovert werkelijk waar een glimlach op het gezicht van ieder kind. Alleen, samen met papa of mama, of gewoon met je beste vriendjes kijken wie het hoogste springt en de mooiste salto’s maakt. Trampolines geschikt voor in de tuin koop je vanaf 183 cm diameter tot wel 500 cm inclusief alle denkbare opties zoals een veiligheidsnet, een ladder en een dikke trampolinerand.

Het leukste speelgoed voor binnen

Binnenspelen is niet altijd even leuk. Maar soms zit er niets anders op dan om lekker binnen te spelen. Bijvoorbeeld wanneer het regent, wanneer het donker is of wanneer het gewoon te koud is om buiten te spelen. Dan kun je het binnenspelen beter maar zo leuk mogelijk maken. Dat begint natuurlijk met een eigen speeltent. Wat dacht je van een leuke tipitent of een speeltent met tunnels. Om de speeltent in te richten kun je bijvoorbeeld een mooi poppenhuis of een speelkeuken in de tent zetten. Of je vult de speeltent op met losse ballenbakballen. Gegarandeerd urenlang speelplezier!

Speelgoed geschikt voor binnen en buiten

Speelgoed dat je zowel binnen als buiten kunt gebruiken is soms lastig te bedenken. Maar wat dacht je van elektrisch bestuurbare voertuigen. Of een ouderwets tekenbord met krijtjes waarmee je de hele straat kan versieren. Of gewoon een puzzel speelmat waarop je zowel binnen als buiten met al je speelgoed kan spelen. Zonder vervelende krassen in de vloer of een natte bips van het natte gras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.