Je speelt al enkele jaren op hoog niveau mee. In de competitie ga je vol voor de winst. Toch lukt het je al enige tijd niet meer om een volgende stap te zetten in je ontwikkeling. Je vraag je af wat je kunt doen om toch nog verder te groeien en beter te worden. Gelukkig zijn er nog allerlei paden te bewandelen. Werken met sportvoeding van Tailwind Nutrition Shop is een voorbeeld. Er is daarnaast nog meer mogelijk. 

Andere training dan tennistraining 

Groeien in de sport kan je ook doen door je bijvoorbeeld eens te richten op andere training dan je slagen en je voetenwerk. Doe eens wat meer aan je uithoudingsvermogen. Doe krachttraining om sterker te worden. Doe balanstraining om je op dat vlak te verbeteren. Je zal merken dat al dit soort mogelijkheden om jezelf te verbeteren ook tot betere prestaties op de baan kunnen leiden. Dat is op zich al de moeite waard om ervoor te gaan. 

Een andere coach nemen 

Verandering van bepaalde elementen kan ook het nodige opleveren als het gaat om het verbeteren van de prestaties. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een andere coach. Een andere manier van werken kan best wel fijn zijn. Het brengt nieuwe energie en nieuwe inzichten met zich mee. Dat is precies wat je nodig hebt om er weer meer uit te halen voor jezelf op de tennisbaan. 

Een alternatief spel spelen 

Het kan ook goed zijn om je aandacht zo nu en dan te verleggen. Dat doe je door een ander soort spel te spelen. De beste optie die je dan hebt is het spelen van padel. Daarmee kan je ook je vaardigheden oefenen en dit zie je dan weer terug in je tennisspel. Het doorbreken van je patroon is de ideale manier om jezelf opnieuw uit te dagen. Daardoor is de kans dat je ook weer een stap vooruit maakt op de baan ook veel groter. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.