Sommige mensen zijn gek op sporten. Denk aan fitness, voetbal, hockey, basketbal. Maar, indien je iets te fanatiek sport kun je daarna behoorlijk last krijgen van spierpijn. Het is belangrijk om dit voor te zijn en spierpijn na het sporten te voorkomen. Dat kun je op diverse wijzen doen. Ten eerste door te starten met een warming-up en te eindigen met een cool-down. Het is van belang geregeld te bewegen maar ook rust te nemen in je sport, dus tussentijds even water drinken of stoppen. Als je voelt dat je je spieren overbelast, doe het meteen wat rustiger aan. Je kunt na het sporten een warme douche nemen. En tijdens het sporten de juiste lichaamshouding aan te nemen.

Neem eiwitten

Een andere manier om geen spierpijn te krijgen na het sporten is het nemen van eiwitten zoals clear protein. Wat is dit precies? Dit is een handige eiwitshake die je kunt innemen voor het sporten, en de smaak is lekker. Een goede shake voor zomertrainingen. Deze lekkere fruitige en verfrissende drank drinkt makkelijk weg. In de shake zit 20 gram eiwit maar geen vet en ook geen suiker. Je offert dus geen marcro’s op. Hoe moet je deze shake maken? Het poeder zit in een zakje en je hoeft er alleen maar water bij te doen. Een tropische, verrassende smaak zul je dan ervaren.

Welke smaken zijn er?

Er zijn verschillende smaken van de clear protein. In totaal inmiddels wel zestien, zoals Clear Whey Electrolyte, Clear Gainer en Clear Whey Meal Replacement. Welke het beste bij jou past is natuurlijk persoonlijk. Het beste kun je als je nog helemaal nieuw bent met clear protein beginnen met de Clear Whey. Je hebt dan het hoogwaardige gehydrolyseerde wei-eiwitisolaat, wat heel goed is voor jouw spieropbouw! Probeer daarna eens de smaken Orange Mango of Peach Tea als je zin hebt in iets totaal anders. Let wel: deze shakes zijn geen vervanging voor voeding, dus houd ook je voeding gezond voor een goede spieropbouw.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.