Probeer je een gezondere levensstijl aan te nemen, maar word je geconfronteerd met het probleem dat vers voedsel sneller bederft dan dat je het kunt opeten? Dan ben je niet de enige. Veel mensen die op weg zijn naar gezondheid, worden met dit probleem geconfronteerd. Veel ongezonde voedingsmiddelen hebben toegevoegde stoffen en zijn daardoor onnatuurlijk lang houdbaar. Dit wil je niet in je lichaam hebben. Alleen vers, onbewerkt voedsel dat echt goed voor je is, is wenselijk. In deze blog vind je producten die lang houdbaar zijn en gezond voor je.  

Een zak appels

Bewaar appels in een plastic zak en plaats de hele zak in de groentelade van de koelkast. Bewaar groenten niet in dezelfde lade en u kunt een maand of langer van appels genieten voordat ze bederven. Eet eerst grotere appels, omdat ze eerder bederven dan kleinere. 

Een verse koolsoort 

Verse kool smaakt het best, maar je kunt het wel twee maanden in de koelkast bewaren als je hem eerst in plastic verpakt. Kool kan worden gebruikt in salades of op sandwiches en het geeft een heerlijk frisse en knapperige smaak. 

Een zak aardappelen

Als ze in het donker worden bewaard, kunnen aardappelen tot vier maanden meegaan. Een kelder is de perfecte plek om aardappelen in te bewaren, maar houd het uit de buurt van appels en uien, want beide geven gas af dat zal rijpen en je aardappelen kunnen rotten. 

Bijna alle soorten rijst

Je kunt bijna alle soorten rijst twee jaar of langer bewaren. Zo kan je bruine rijst bewaren zolang u deze in de koelkast of vriezer houdt. Bewaar een zak rijst als je hem eenmaal hebt geopend in een luchtdichte verpakking. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.