Een team uitje organiseren kan een hele klus zijn. Wat vindt iedereen leuk, kan iedereen meedoen? Hoe zorg je ook voor teambinding bij hetgeen jullie doen? Wij geven je tips en sommen de leukste teambuilding activiteiten voor je op!

Solex tour

Je hebt ze misschien wel eens zien rijden. Ouderwetse solexen met vrolijke bestuurders erop. De solex tour is hét perfecte teamuitje voor in de zomer. Huur met het hele team een solex en maak mooie tochten door bijvoorbeeld het heuvelland.

Boek een escape room met z’n allen

Super goed voor teambinding, complexe opdrachten met z’n allen oplossen om te onsnappen uit de escape room. Wat krijg je als je het populaire concept ‘escape room’ combineert met het concept stadsspel? Een enerverende teambuilding activiteit in jouw regio. Het bijzondere is wel dat deze activiteit niet plaatsvindt in een afgesloten kamer, maar in het centrum van de stad. Zijn jullie echte teamplayers? Is jullie groep uiteindelijk de beste? Test nu jullie teamvaardigheden in dit inspirerende stadsspel.

Ga op pad met een wandelcoach in Den Bosch

Met z’n allen op pas, efficiënt lopen, mindfulness en ademhalingstechnieken staan bij mindful walking centraal. Loop met aandacht, ontspan en geniet! Ga hardlopen, wandelen en via inwendige beweging door balansoefeningen (yoga) en mentale ontwikkeling aan de slag met het hele team. De reis van je hoofd (gedachten) naar je hart (gevoel). Iedereen bewandelt zijn/ haar eigen pad. Er zijn prachtige tochten te boeken bij bijv. Puur Jenn in de gemeente Sint-Michielsgestel, Den Bosch.

Teambuilding bij de Ruwenberg

De Ruwenberg is een prachtig hotel in Den Bosch met een groot stuk landgoed. 14ha grond en zelfs met overnachting mogelijk. De Ruwenberg helpt bij het organiseren van leuke team uitjes, denk aan schapendrijven, schermen en bootje varen met het hele team. Een fantastische ervaring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.