Producten die je mee moeten nemen op vakantie voor echte tennisliefhebbers. Tijdens het zoeken van een geschikte vakantie moet er sowieso één criterium voldoen; een tennisbaan. Dat je op vakantie tennisballen en rackets meeneemt is dan ook eerder regel dan uitzondering. Toch zijn er ook nog andere leuke vakantieartikelen die je mee kunt nemen als echte tennisliefhebber. Benieuwd welke artikelen dat zijn? Lees dan gauw verder.

Speel overal tennis met dit product

Je leest het goed, overal tennis spelen. Een wens die natuurlijk zoveel mogelijk tennisliefhebber zouden willen doen. Want een zomervakantie kan niet zonder een bezoekje aan het strand. Met dit product kun je een soort verkapt potje tennis spelen. Heb je namelijk weleens gehoord van Beach Tennis strandspel? Ga tot je middel de zee in voor verkoeling en speel het in het zand onder de felle zon. Met twee rackets en een bal kun je altijd het gevoel van tennis weer terugkrijgen. Maar je kunt het op veel meer plekken spelen. Tijdens de heen- en terugreis van een autovakantie even lekker je benen strekken? Doe het met de Beach Tennis strandspel. S ’avonds op wintersportvakantie even een frisse neus halen? Doe een potje. Handig en een echte musthave voor tennisliefhebbers die op vakantie gaan. Zeer geschikt als promotiemateriaal voor tennisverenigingen of als relatiegeschenk voor bedrijven. Je kunt dit product namelijk personaliseren en bedrukken met je eigen logo en tekst bij Attentie.nl. 

Promoot je tennisvereniging overal

Je ziet ze veel op vakantieoorden bij kinderen; voetbalshirtjes van hun favoriet voetbalclub. Zo draagt iemand uit Twente natuurlijke een voetbalshirt van de plaatselijk trots, FC Twente. Zoals alle tennisliefhebbers weten ligt dit bij tennis anders. Je draagt geen polo’s van je favoriete tennis of je eigen tennisverening. Waarom? Omdat deze er simpelweg niet zijn. Overweeg dus eens op samen met anderen tennispolo’s te bedrukken. Laat zien wat je doet, waar je vandaan komt en waar je trots op bent door tennispolo’s te bedrukken. Leuk voor de georganiseerde toernooien op campings en zeer geschikt voor tennistoernooien als je eenmaal thuis in Nederland bent. Met persoonlijke hulp en een gratis digitale proefdruk bij Attentie.nl is het allemaal snel en gemakkelijk geregeld. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.